Det är få som inte lider av fotsvett, särskilt under vintertider då det är svårt att regelbundet lufta fötterna. Vissa upplever även lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

odörspray

Du behöver inte vara generad över fötter som doftar av fotsvett, det är ändå en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med stinkande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprejen kommer att se till att skorna inte längre doftar illa|Genom att använda sprejen kommer skon att bli fräsch|Produkten kommer att eliminera den dåliga lukten från skorna.

allt-fraktfritt.se hittar du 2 produkter för att ta bort doft, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och effektivt avlägsnar svettlukten i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Det finns ingen anledning att skämmas över fotsvett och den dåliga lukten, det är en del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en speciell spray som är avsedd för detta ändamål.

På allt-fraktfritt.se finns det två luktborttagande sprayer tillgängliga. En av dem är Luktstopparen, som kan användas som en deodorant under armarna och effektivt eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så slitna och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon skillnad. Även dessa skor kan dock behandlas med en dofteliminerare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att införskaffa nytt. Precis som med allting annat finns det en slitagesgräns för skor också. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Så här kan du ta bort dålig lukt med en svettluktsborttagare. Det finns olika typer av sprayer tillgängliga för att ta bort rökdoft och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara hälsosammare eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är farlig för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skorna som har dålig lukt. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre lukta svett.

Det kan finnas diverse faktorer som framkallar svettlukt och som inte kan elimineras med en spray. Kontrollera vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är det mer troligt att du undviker lukt. Klicka Nu för mer info

Var noga med att byta strumpor regelbundet. Det rekommenderas inte att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter. Ser du till att tvätta dem noggrant när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.